anagrama briera brinox brimetall

can briera 1957

magatzems albert logo 1

Blog de Briera Brinox Brimetall

Les ultimes noticies i novetats dels productes que portem i serveis que podem oferir

ESCULL LA TEVA BARBACOA WEBER #STAYATHOMEWITHWEBER

Amb l’arribada del bon temps,  els primers raigs de sol de primavera ens conviden a sortir i a viatjar, a gaudir d’aquells petits plaers que a l’hivern no ens son permesos. Malauradament, l’arribada de la Covid-19 ha provocat un tomb a les nostres vides, arrasant-la tal i com la coneixem i obligant-nos a estar lluny dels nostres amics i familiars.

Barbacoes Weber Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont ras

 

Aquesta pèrdua de contacte ens ha fet reflexionar de com n’és d’important i necessari el contacte humà. Poc a poc podrem tornar a reunir-nos amb aquells que més estimem, serà doncs un bon moment per canviar d’hàbits. I on millor que al voltant d’una barbacoa?

Les barbacoes Weber Stephen, amb una llarga trajectòria iniciada a Chicago ja fa més de cinquanta anys, t’ofereixen un ampli ventall d’opcions  perquè puguis escollir quin tipus i model s’adapta més a les teves necessitats. Weber ha sabut adaptar-se als nous temps, millorar i fer-nos gaudir de l’experiència de cuinar a l’aire lliure.

 Weber es una marca de referència en el sector, sobretot als Estats Units, fixeu-vos-hi quan mireu un a sèrie o pel·lícula rodada als Estats Units: no hi ha terrassa, balcó o jardí on no aparegui una barbacoa Weber!

Atenció spoiler: si sou fans de Homeland n’haureu vist algunes! ;)

Al llarg d’aquests anys, les barbacoes han evolucionat, hem passat de fer-les servir esporàdicament a l’aire lliure a fer-ne un ús diari habitual, i hem passat d’aquelles mítiques barbacoes que es feien amb un dipòsit circular tallat per la meitat amb quatre peus, a unes barbacoes de carbó, elèctriques o de gas que són autèntiques virgueries!

Així doncs, podem dir que les barbacoes de carbó, gas o elèctriques cada vegada son més populars. Veiem-ne alguns exemples:

 

BARBACOES DE CARBÓ

Són les més tradicionals, i també les més econòmiques. Tots hem gaudit d’un vermut amb els nostres convidats al voltant d’una barbacoa de carbó mentre esperem que es faci el caliu, sol ser la millor estona de la vetllada.

 

Barbacoa carbo Weber Smokey Joe Premium black D.37 Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont rasBarbacoa carbo Weber Compact Kettle black D.47 Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont rasBarbacoa carbo Weber Master Touch Slate Blue D.57 Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont ras

Barbacoa de carbó de sobretaula Weber model Smokey Joe Premium D.37 black

Barbacoa de carbó Weber model Compact Kettle D.47 black

Barbacoa de carbó Weber model Master Touch GBS D.57 Slate Blue

P.V.P. 89,99 €

(IVA inclòs)

P.V.P. 109,99 €

(IVA inclòs)

P.V.P. 329,00 € 

(IVA inclòs)

 Preus temporada 2020

 

BARBACOES ELÈCTRIQUES

Les barbacoes elèctriques son una extensió de la mateixa cuina. Només et cal un endoll i ja podràs gaudir del plaer d’una barbacoa dins de casa. Obre les finestres això sí! Aprofitaràs per fer enveja als veïns.

 

Barbacoa elèctrica Weber Pulse 1000 Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont ras          Barbaca Weber Pulse Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont ras

Barbacoa elèctrica Weber model Pulse 1000 P.V.P. 499,00 € (IVA inclòs) i model Pulse 2000 P.V.P. 849,00 € (IVA inclòs)

Preus temporada 2020

 

BARBACOES DE GAS

Avui en dia, les barbacoes més utilitzades i líders en vendes són les barbacoes de gas. Podríem pensar que cuinar amb una barbacoa de gas es perdre l’essència de la barbacoa, doncs tot el contrari, la gran majoria dels clients que han cuinat amb una barbacoa de gas estan enormement satisfets. Et permet cuinar amb rapidesa i amb molt poc fum, pel que són un referent a la cuina diària.

Vols dinar entre setmana una hamburguesa amb patates al caliu? Fet! Amb la cocció directa de les barbacoes Weber menjaràs una hamburguesa feta com si fos en una barbacoa tradicional, i amb el sistema de cocció indirecta (forn), unes patates al caliu increïbles! Senzill i ràpid! Amb una barbacoa Weber pots cuinar tots els plats d’un àpat, i no cal que siguin carn, també pots cuinar-hi un fideuà per llepar-se’n els dits! Ara bé, per ser bons cuiners en una barbacoa, també cal pràctica!

Barbacoa gas Weber Spirit II E 210 GBS Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont rasBarbacoa gas Weber Spirit II E 310 GBS Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont rasBarbacoa gas Weber Spirit E 320 GBS Briera Brinox Brimetall Magatzems Albert Mont ras

Barbacoa de gas Weber model Spirit II E-210 GBS

Barbacoa de gas Weber model Spirit II E-310 GBS

Barbacoa de gas Weber model Spirit E-320 GBS (cremador lateral)

P.V.P. 499,00 € 

(IVA inclòs)

P.V.P. 599,00 € 

(IVA inclòs)

P.V.P. 899,00 € 

(IVA inclòs)

Preus temporada 2020

 

Weber és sinònim de qualitat, seguretat, durabilitat, resistència i bellesa.

 

Les barbacoes Weber disposen de múltiples accessoris i complements per millorar-ne la conservació, l’ús i per descomptat la cocció: fundes, planxes, estris de cuina, carbó, briquetes, kits d’encesa (indispensables), termòmetres de control de cocció, plates per pizzes, woks, i un llarg etc. que podràs veure a la nostra botiga juntament amb el nostre ampli ventall de models de barbacoa.

Vols alguns consells i receptes per cuinar a la teva barbacoa Weber? Vine a la nostra botiga a buscar un Grill On (gratuït). T’esperem!

 

 

Llar de foc Insert Carbel C-100 Plus Eco, amb gran...