anagrama briera brinox brimetall

can briera 1957

magatzems albert logo 1

 

A Briera Brinox Brimetall, S.L. ens dediquem a la construcció mecànico-metal·lúrgica i a l’elaboració i mecanització de productes, principalment d’acer inoxidable, però també de ferro, acer corten, coure, alumini, o d’altres metalls; relacionats amb la construcció, la decoració i l’interiorisme, tan per la indústria com per particulars. Oferim una gran varietat de serveis: cisallat, plegat, corbat, soldadura TIG i mecanitzats. Disposem d’una maquinària i d’unes instal·lacions modernes i d’última generació, així com transport propi molt actualitzat.


El nostre objectiu és satisfer al client, oferint un servei de qualitat, responsabilitat i compromís. Assessorem als nostres clients des de l’inici del projecte, durant l’execució i fins la finalització. Ens avala una trajectòria des de l’any 1957, on hem seguit una filosofia d’empresa constant i rigorosa, però adaptant-nos a la societat actual i millorant amb maquinària i tecnologia. Això ens converteix en una empresa fiable i de confiança en el sector. Amb els anys ens hem especialitzat en el tractament i manipulació de l’acer inoxidable i avui disposem d’un equip de personal tècnic i qualificat encarregat de dissenyar l’òptima solució per cada client, visitant la indústria, el comerç o l’obra si cal, i satisfer les seves necessitats de manera ràpida i eficient, obtenint els millors resultats.


La qualitat dels nostres productes és òptima, començant per un subministrament de matèries primeres de les millors cases comercials per poder garantir un bon acabat del producte tractat al nostre taller treballant sempre amb la màxima professionalitat. Ens ocupem també de la col·locació i muntatge del producte en cas de ser necessari, garantint la màxima cura de l’entorn.

 

El nostre ventall de productes és molt ampli,  ja que treballem a mida i al detall.

 

Ens movem dins dels àmbits següents:

 

  • Decoració i disseny d’interiors i d’exteriors, tan a nivell particular com per establiments comercials: façanes, rètols, jardineres, prestatges, taules, mobiliari, pèrgoles, baranes, reixes, tancaments, bústies, escales, etc.

  • Hosteleria: mobiliari per cuines industrials o centres de producció d’aliments, fets a mida i segons la necessitat del client.

  • Productes per indústria: dipòsits, estructures, mobiliari, proteccions, carros, material sanitari, accessoris i complements, etc.

  • Productes pel sector turístic, càmpings i hotels: desaigües, pèrgoles, productes d’hosteleria (bars i restaurants), baranes, estructures, taulells, proteccions, etc.

  • Manteniment industrial de fàbriques de qualsevol sector.

  • Empresa pionera de la comarca i especialitzada en els treballs de tall i plegat de xapa.

  • Serralleria diversa.

info  PROJECTES DESTACATS BRIERA BRINOX