anagrama briera brinox brimetall

can briera 1957

magatzems albert logo 1

 

  • Briera Brinox Brimetall, S.L. és una empresa que es dedica a les construccions mecànico-metal·lúrgiques i a la venda de mobiliari de jardí, barbacoes, xemeneies, estufes i altres productes relacionats amb el calor de llar.


En concret, Briera Brinox Brimetall, S.L., centra la seva activitat, la construcció mecànic-metal·lúrgica, en l'elaboració de productes, principalment d'acer inoxidable, ferro i acer corten, relacionats amb la construcció, la decoració i l'interiorisme, tant per la indústria com a particulars. L'empresa també actua en la indústria fent manteniments i mecanitzant peces mecàniques diverses per maquinària. La situació de la societat actual ha fet que l'empresa també es dediqui a la serralleria decorativa, mecànica industrial i convencional, especialitzada en l'acer inoxidable.


Disposem de la següent maquinària per atendre les comandes dels nostres clients: cisalla, plegadores per a plegar fins a 4.20 m, cilindre i corbadora de perfils i de xapa, escantonadora, serra-cinta i trepants diversos, torns i fresadores tant manuals com de control numèric CNC. Realitzem processos de soldadura TIG i disposem de transport amb servei grua.

 


Des dels seus inicis, l'any 1947, ens hem definit com a un taller de construcció metàl·lica especialitzat en l'acer inoxidable, que destaca per la qualitat del seu servei, tant a nivell de materials, com d'ofici i acabats.

 

 

  • Magatzems Albert, botiga integrada a Briera Brinox Brimetall, S.L., dedica la seva activitat a la veda de mobiliari de jardí, barbacoes, insertables, recuperadors de calor, estufes, xemeneies metàl·liques i accessoris per la seva instal·lació. Si ho sol·licita el client, prestem el servei d'instal·lació d'aquests productes relacionats amb el calor de la llar.


La visió, missió i els valors de Briera Brinox Brimetall, S.L. són els pilars sobre els quals es fonamenta el nostre desenvolupament empresarial i expressen la nostra voluntat d'identificar-nos amb els clients, la societat i els nostres empleats. Compromís, innovació, qualitat i millora constant són els pilars bàsics de la nostra empresa. Volem donar solucions a les necessitats que la indústria i els particulars ens traslladen a l'hora de treballar amb les matèries primeres, sense comprometre el resultat final ni els acabats, garantint la millor qualitat en la prestació del servei, dels del moment en que se'ns realitza la comanda fins l'entrega del producte final. Els valors que ens identifiquen són la credibilitat, el servei el client, la innovació, la responsabilitat i l'eficiència.


Briera Brinox Brimetall, S.L. neix com a empresa familiar quan en Josep Briera Pons obre les portes del seu taller a Sant Joan de Palamós l'any 1947. Taller dedicat a la mecànica en general, reparant motors i elaborant peces al torn (entre d'altres, per a fàbriques, pescadors i el sector del transport), es trasllada a Palamós l'any 1964 on desenvolupa la seva activitat fins l'any 1981, que es trasllada a Mont-ras adquirint una major dimensió i reputació a les comarques gironines. L'any 2003, l'Antoni Briera Vilà, fill gran d'en Josep Briera i dedicat a l'ofici des de 1957, es desvincula de la seva antiga empresa i funda Briera Brinox Brimetall, S.L., empresa hereva de la professionalitat, prestigi i reputació adquirides des de 1947. El mateix any 2003, seguint la trajectòria familiar, Fegmetall (Federació Patronal metal·lúrgica de la província de Girona) va concedir una distinció a l'Antoni Briera per la seva labor professional en el ram del metall. Des de l’any 2008 i fins l’actualitat, la seva filla, l'Anna Briera Dalmau, enginyera tècnica industrial mecànica, col·legiada al col·legi d'enginyers tècnics industrials de Girona, ha assumit la direcció de l'empresa.

 

 

 


Les nostres marques "Briera Brinox Brimetall" i "Can Briera" consten degudament inscrites al Registre de Marques de l'estat. Briera Brinox Brimetall, S.L. és membre de la Federació Patronal Metal·lúrgica de la Província de Girona (www.foeg.cat) i del Gremi de Serrallers de Catalunya (www.gremiserrallers.com).


Medi Ambient: 

Donada l'activitat principal de Briera Brinox Brimetall, S.L, tenim un compromís especial amb el medi ambient. L'empresa ha obtingut la corresponent llicència ambiental de l'Ajuntament de Mont-ras, d'acord amb la normativa ambiental aplicable a la Comunitat autònoma de Catalunya. Consta inscrita al Registre de productors de residus de Catalunya, complint les obligacions que li són exigibles en aquest àmbit.


Materials: 

Ens definim per la utilització de materials de primera qualitat, tots ells aptes per a ser utilitzats en el mercat europeu.


Proveïdors: 

Briera Brinox Brimetall, S.L. fa la major part de les compres a proveïdors locals, a fi de promoure el desenvolupament econòmic de les nostres comarques.


Clients: 

Briera Brinox Brimetall, S.L, treballa en la millora contínua del servei al client, oferint una atenció individualitzada i garantint la seva satisfacció.


Compromís amb la nostra comunitat

Col·laborem amb l'Agrupació Sardanista de Palamós (www.palamossardanista.cat), la Revista El Crit de Mont-ras i el pavelló esportiu de Mont-ras.