anagrama briera brinox brimetall

can briera 1957

magatzems albert logo 1

 

Magatzems Albert és una botiga integrada a Briera Brinox Brimetall, S.L. i dedica la seva activitat a la venda de mobiliari de jardí, barbacoes, insertables, recuperadors de calor, estufes, xemeneies metàl·liques i accessoris per la seva instal·lació.


Els nostres 30 anys d’experiència avalen la nostra professionalitat i lideratge en el sector. Assessorem als nostres clients des de l’inici del projecte fins la seva finalització. Després de visitar-nos a la nostra botiga, veure la nostra exposició i tenir un primer canvi d’impressions, ens desplacem a la seva vivenda, oficina, comerç o establiment, per aconsellar-lo sobre l’aparell que li pugui proporcionar el millor rendiment i elaborar un projecte i pressupost a mida.


El nostre equip de venda i instal·lació, amb molts d’anys d’experiència, l’ajudarà a trobar la millor solució per les seves necessitats, garantint una instal·lació correcta, un estalvi d’energia i un bon rendiment.


Som distribuïdors de les millors marques relacionades amb el calor per la llar, tant en llenya, pèl·let, gas i bioetanol. Tots els nostres aparells són homologats i han passat els controls de qualitat pertinents.

 


Disposem d’un ventall de serveis molt ampli:

 

  • Assessorament, venda i instal·lació de productes relacionats amb el món del calor per la llar. 
  • Reparació i manteniment dels aparells representats per les nostres marques, desplaçant-nos fins el domicili i realitzant les tasques de millora adequades. 
  • Venda de tots tipus d’accessoris les instal·lacions de xemeneies: disposem d’un ampli ventall d’accessoris per satisfer les seves necessitats. 
  • Venda de combustibles: llenya, pèl·let, briquetes ecològiques, carbó per barbacoes, bioetanol, etc. amb servei a domicili segons la demanda del client. 
  • Proporcionem al client contactes per serveis d’escura xemeneies i neteja de llars de foc, calderes, estufes, etc. També venem productes de neteja a nivell particular. 
  • Venda de mobles de jardí, actualitzant cada temporada la nostra exposició amb novetats i nous dissenys. 
  • Venda de barbacoes: carbó, gas, elèctriques... Tenim una gran experiència en el sector, fabricant i distribuint els nostres propis models, adaptant-los si cal a les necessitats del client, a part de comercialitzar les marques més representatives en aquest sector.

 

  • En la secció de productes podeu trobar un breu recull dels productes disponibles habitualment a la nostra botiga, però per encàrrec subministrem tots els productes de les marques que representem, de les quals podeu visitar els seus enllaços corresponents:

 

info  MOBLES DE JARDI

 

info  BARBACOES D'OBRA

info  BARBACOES DE GAS

info  BARBACOES DE LLENYA

info  BARBACOES DE CARBÓ

info  BARBACOES ELÈCTRIQUES

 

info  LLARS DE FOC - INSERTABLES

info  LLARS DE FOC - RECUPERADORS DE CALOR

info  LLARS DE FOC - ESTUFES

info  LLARS DE FOC - XEMENEIES METÀL.LIQUES

info  LLARS DE FOC - PÈL·LET

info  LLARS DE FOC - COMBUSTIBLES

info  LLARS DE FOC - ACCESSORIS