anagrama briera brinox brimetall

can briera 1957

magatzems albert logo 1

ozio_gallery_nano

 

En aquesta secció podeu veure un recull d'imatges dels nostres treballs.

 

Briera Brinox Brimetall, S.L. és una empresa del sector del metall, especialitzada en el tractament i manipulació de l'acer inoxidable, així com també del ferro i de l'acer corten. Disposem d'unes instal·lacions ben equipades i de personal tècnic qualificat per tal de poder satisfer les necessitats del client, garantint la màxima qualitat en materials i acabats. Fer la feina ben feta i complir les expectatives dels nostres clients és la nostra filosofia de treball.

 

El nostre àmbit d'activitat és ampli. Elaborem productes per a empreses del sector alimentari i de la restauració, hotels i càmpings, llotges i d'altres espais de venda al públic, com mercats municipals. També forma part de la nostra ampla oferta de construcció metàl.lica la decoració d'interiors de vivendes particulars (fins i tot per a vaixells) i establiments comercials: portals, portes, baranes, reixes, suports per taules, rètols o façanes, entre d'altres productes.

 

En la cadena de valor de la construcció, donem el suport que sol.liciti el client, tant pel que fa a la fabricació i instal.lació de possibles elements estructurals, com en la fase de decoració de la construcció, un cop finalitzada. Així, per exemple, fabriquem canals de desaigües a mida, obertures fixes d'acer inoxidables, sòcols o baranes, entre d'altres. Finalment, també realitzem tasques de mantiment de maquinària industrial.